INICI

 

FOTOS

 

LLIBRES

 

VIDA

Vídeos

Des de 1998 dedicant-me per complet a aquesta professió. He realitzat treballs audiovisuals de tot tipus: videos industrials, d'events socials, documentals, videoclips musicals, curtmetratges, espots publicitaris, programes de televisió...

Bodes

Però és en els vídeos de bodes on més he treballat i prosperat durant tots aquests anys. Amb la meva càmera he tingut el plaer d'immortalitzar el dia més important de més de 300 parelles. M'agrada captar l'essència i els sentiments d'aquella jornada perquè els nuvis es reconeguin, recordin i s'emocionin cada cop que visionin les imatges.

M'inclino per un tipus de reportatge natural, fresc, espontani, documental, captant moments i detalls que defineixen el vostre dia.

Teaser JR&L from Ferran Blanch on Vimeo.

Demo de boda 2015 from Ferran Blanch on Vimeo.

TARIFES de VÍDEO de BODA

El més demanat

Reportatge de vídeo que cobreix des de les cases dels nuvis fins a l'inici del ball. Un sol càmera, per tant, un sol punt de vista. Edició d'un vídeo d'aproximadament  20 minuts. Entrega d'un pendrive amb caixa.

 

El més econòmic

Reportatge de vídeo que cobreix des de les cases dels nuvis fins a l'aperitiu. Un sol càmera, per tant, un sol punt de vista. Edició d'un vídeo d'aproximadament  15 minuts. Entrega d'un pendrive amb caixa.

 

Extres

Resum de 2 minuts amb les imatges més importants del dia. Ideal per a difondre per les xarxes socials o enviar als amics.

Contractació d'un segon operador de càmera per a què no s'escapi cap detall. Des de les cases dels nuvis fins a l'aperitiu.

 

Vídeo d'uns 3-4 minuts realitzat abans de la boda i amb la parella vestits al seu estil i en un paratge escollit per l'ocasió.

*Còpia de la boda en DVD o Blu-Ray i caixa elegant, 40€  / Segones còpies a 20                             * Tots els preus són sense IVA.

Pregunta també pel Pack Foto-Vídeo

Per contactar i mirar disponibilitat de data:

644 34 10 12

info@ferran-blanch.com

Altres vídeos

Videoclip infantil from Ferran Blanch on Vimeo.

Supercurses-Lleida from Ferran Blanch on Vimeo.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Ferran Blanch Solé